Links

www.kifid.nl

Meestal is met een verzekering alles goed geregeld. Maar het kan gebeuren dat er een verschil van mening ontstaat tussen u en de maatschappij of zelfs met ons. Omdat wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiele Dienstverlening bent u ook in die situatie verzekerd van hulp en een deskundig en onafhankelijk advies. Ons aansluit- nummer is 300.006568.

www.belastingdienst.nl

Leuker kan de belastingdienst het niet maken, wel makkelijker. Dat bewijzen ze met deze site. U vindt hier ins en outs over ons belastingstelsel. Ook kunt u gemakkelijk via deze site uw jaarruimte berekenen voor uw lijfrente-verzekering.

www.schadegarant.nl

Wanneer u bij een onverhoopte schade aan uw auto, de schade laat repareren bij een herstelbedrijf dat is aangesloten bij schadegarant, vervalt uw eigen risico en heeft u recht op gratis vervangend vervoer. Via deze site kunt u door middel van het postcode-zoeksysteem de voor u dichtstbijzijnde schadehersteller vinden.

www.glasgarant.nl

Door een sterretje te repareren in uw autoruit, krijgen scheuren geen kans. Wanneer u dit laat repareren via de zogenaamde harsmethode, zal er geen eigen risico bij u in rekening worden gebracht. Bij totale vervanging van een autoruit wordt het eigen risico gehalveerd naar € 68,-. U kunt uw autoruitschade gemakkelijk via deze site aanmelden.